Nagy baleset

2023.09.26. 10:32

Kamion és személykocsi ütközött a Füredi csomópontban, nagy a torlódás - FOTÓK

Egymásba rohant egy kamion és egy személyautó kedden délelőtt 10 óra a Füredi csomópontban.

Kovács Gábor László

Fotó: Lang Robert Kaposvar

 A kamion Kaposfüred felől haladt a belváros, illetve Szigetvár felé, és a kereszteződésbe érve karambolozott a Suzuki személyautóval. A személykocsi szintén Kaposfüred felől jött, és megállt a piros lámpánál, mögötte tűnt fel a kamion, de a sofőr feltehetően nem figyelt, és hátulról rohant az előtte álló személygépkocsiba. 

Fotó: Lang Robert Kaposvar

A járdaszigetnél lévő oszlopnak lökte az autót, ami alaposan összetört az ütközés erejétől. A személykocsiból ketten a saját lábukon szálltak ki, őket a mentők kórházba szállították. Mindketten megsérültek, a sérülés súlyosságáról nem érkezett információ. A lámpatartó oszlop is megsérült, a közlekedési lámpa ugyan működött a baleset után, de rendőség szerint nem rendeltetésszerűen. 

Fotó: Lang Robert Kaposvar

A baleset helyszínén torlódásra kell számítani, mert a járművekről leszakadt roncsdarabok borítják az úttestet. Délelőtt rendőri forgalomirányítás mellett haladnak az autók a helyszínelés és a műszaki mentés idejére.       

 

Update:

A vizsgálat során derült ki, hogy volt egy harmadik részvevője a balesetnek. Balra kanyarodott egy Daewoo is, de annak csak a motorházteteje sérült meg!    

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában