Mozgalmas hétvége

2023.11.20. 15:08

Eltorlaszolták az utat Marcaliban összecsattant kocsik

Tizennégy esetben volt szükség a somogyi tűzoltók beavatkozására a hétvégén. Az elmúlt napokban négy tűzesethez és tíz műszaki mentéshez riasztották az egységeket.

Koszorus Rita

Árokba csúszott egy nyerges vontató péntek reggel Enying belterületén. A siófoki hivatásos tűzoltók megtámasztották a szerelvényt, megakadályozva, hogy a vízelvezetőbe boruljon, majd a székesfehérvári tűzoltódaru segítségével visszaemelték a kamiont az útra. A napelemekből álló rakomány nem sérült meg a baleset során.

Kigyulladt egy elektromos berendezés egy böhönyei üzemben. A tűzoltók kiérkezése előtt a dolgozók porral oltóval megpróbálták megfékezni a tüzet, de nem jártak sikerrel. A százötvenöt munkavállaló épségben elhagyta az épületet, a böhönyei önkormányzati tűzoltók pedig rövid idő alatt elfojtották a lángokat.

Tűz egy somogyjádi lakóház teraszán

Lángra kapott a teraszon tárolt tűzifa péntek délután egy somogyjádi lakóháznál. A szomszédok megkezdték a tűz oltását egy kerti locsolóval és áramtalanították az épületet. A tüzet a kaposvári hivatásos tűzoltók fékezték meg, amely károsította a teraszra nyíló ablakokat, a szigetelést és a tető egy részét. A tulajdonos időben elhagyta az épületet, az eset során senki sem sérült meg.

Két autó ütközött össze Marcali Bene utcájában.

Két autó ütközött össze Marcali Bene utcájában. A járművekben összesen hárman utaztak, egyikük sem sérült meg a balesetben. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsikat, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Árokba borult egy gépkocsi szombaton, a 68-as főúton, Ötvöskónyi és Nagyatád között. A járműben csak a sofőr utazott, aki a balesetet követően saját erejéből ki tudott szállni. A nagyatádi hivatásos tűzoltók a rendőrségi helyszínelést követően kerekeire állították az autót.

Macskát mentettek a nagyatádi hivatásos tűzoltók Döbrögpusztán. Kútba esett a négylábú, ahonnan csak azt követően tudták felhozni a tűzoltók, hogy megbontották a kútkávát, majd heveder és mentőkötél segítségével leereszkedtek a mélybe. Az állat hat métert zuhant, de nem esett baja.

Baleset a völgyhídon.

Felborult egy kisteherautót szállító tréler vasárnap délután az M7-es autópályán, a Nagykanizsa felé vezető oldalon, a Kőröshegyi völgyhídon. Az úttestet hűtőfolyadék és törmelékek borították be, ezért az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták. A műszaki mentést a siófoki és a marcali hivatásos tűzoltók végezték. A járműben csak a sofőr utazott, aki a baleset során nem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában