Tragédia

2023.11.27. 12:38

Halálos baleset: gázszállító és személykocsi ütközött a 61-esen

Meghalt egy férfi, aki személykocsijával egy cseppfolyós pb-gáz szállító tartályos teherautóval ütközött Nagybajom közelében hétfőn, adott tájékoztatást a balesetről a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az ütközés a 61-es út 146. kilométerénél történt.

Kovács Gábor László

A Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt közölte, hogy az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a műszaki mentést a kaposvári hivatásos és a böhönyei önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végzik. Az egységek áramtalanították az oldalára borult teherautót és a mentők is a helyszínre érkeztek, de a személyautó sofőrjének életét már nem tudták megmenteni.

Mihályka Szabina, a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a teherautó cseppfolyósított pb-gázt szállított, amelyet átfejtettek egy másik járműbe, de veszélyes anyag nem jutott a környezetbe. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában