Fotók

2023.11.01. 13:36

Mindenütt fákat döntött ki a vihar, állt a forgalom amíg a tűzoltók ki nem értek.

Sok helyen dőltek ki fák és szakadtak le faágak a kedd viharban Kaposváron, ahol a város hivatásos tűzoltói megállás nélkül mentek egyik helyszínről a másikra.

A Jutai úton kidőlt fának ütközött egy személyautó, amelyet áramtalanítottak a tűzoltók, a nagy fát pedig egy munkagép segítségével lehúzták az úttestről. A Vásártéri úton nem lehetett közlekedni, mert egy nagy fa mindkét sávot elzárta. A Rákóczi tér és az Anna utca kereszteződésében leszakadt faág akadályozta a forgalmat, a tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. 

A Szántó utcában egy kidőlt fa törzsét kellett feldarabolni, a Sávház parkolóban egy személyautóra zuhant faágat kellett eltávolítani, a Béke utcában pedig az iskola bejáratánál leszakadt ágat darabolták össze motorfűrésszel a tűzoltók.

Kadarkútnál is akadályozta a forgalmat az útra dőlt fa.

Kadarkúton a Kaposvár felé vezető úton, valamint a Barcs és Szulok között is egy-egy faágat kellett eltávolítani az úttestről az egységeknek. 

Nem lehet közlekedni Igal és Kazsok között, mert egy hatalmas fa eltorlaszolta az egész utat. A taszári polgármester pedig azért kért tűzoltói segítséget, mert az Ady Endre utcában egy fa az úttestre dőlt, és magával rántott több villanyoszlopot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában