Fotók!

2023.11.27. 17:21

Nyaralótűz és balesetek dolgoztatták meg a somogyi tűzoltókat

Tizennégy riasztást kaptak a somogyi tűzoltók a hétvégén. Öt tűzesethez és kilenc műszaki mentéshez siettek a katasztrófavédők.

Összeütközött egy kisteherautó, egy személyautó, valamint egy utánfutós személyautó péntek este az M7-es autópályán, Fonyódnál, a Nagykanizsa felé vezető oldalon. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók végezték a műszaki mentést, áramtalanították az egyik személyautót, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A járművekben összesen négyen utaztak, a balesetben senki sem sérült meg.

Kigyulladt egy negyven négyzetméter alapterületű nyaraló szombat délelőtt Siófokon, a Békás dűlőn. A siófoki hivatásos tűzoltók áramtalanították az épületet, majd öt vízsugárral megfékezték a lángokat. Az ingatlan tulajdonosa időben elhagyta az épületet, így nem sérült meg.

Kapcsolószekrény égett vasárnap reggel, egy marcali üzletben. A város hivatásos tűzoltói egy porral oltóval eloltották a tüzet, hőkamerával átvizsgálták a Rákóczi Ferenc utcai épületet, majd átszellőztették az eladóteret és megállapították, hogy a tűz nem terjedt tovább a kapcsolószekrényről.

Meggyulladt a lerakódott korom vasárnap délben, egy nemesdédi családi ház kéményében. A böhönyei önkormányzati tűzoltók eltávolították a fűtőberendezésből a parazsat, majd az izzó lerakódást a kéményből. A család másik két kályhával meg tudja oldani a ház fűtését, amíg a kéményseprő kitisztítja és ellenőrzi a tűzzel érintett füstelvezetőt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában