Sonline.hu videó

2024.01.24. 14:30

Kicsapta volna a golf hátulját a négysávoson, végül egy téglafal fogta meg (videó)

A téglafal állított meg egy kontrollt vesztett sofőrt Kaposváron, a térfigyelő kamerák rögzítették a jelenetet.

Kovács Gábor László

A sofőr január 23-án este egy VW Golf személyautóval Kaposvár belvárosában haladt, ám a Kaposvári Közlekedési Központhoz érve túl nagy sebességgel érkezett a kanyarba, elveszítette uralmát a gépjármű felett, majd egy téglafalnak csapódott. 

Az autóvezető a biztonsági övét sem használta, utasával együtt könnyebb sérüléseket szenvedtek, a mentősök mindkettőjüket kórházba szállították. A helyszínelők baleset okozása és a közúti közlekedés szabályainak sorozatos megszegése miatt indítottak eljárást az autót vezető 21 éves zimányi férfi ellen. A fiatal járművezető a nedves útburkolathoz mérten rosszul választotta meg a sebességét, önmaga és a többi közlekedő életét, testi épségét egyaránt veszélyeztette, állapították meg a rendőrök. Csak a szerencsén múlott, hogy a téglafal előtti járdán akkor nem tartózkodtak gyalogosok. A rendőrök a helyszínen elvették a forgalmi engedélyét, és kezdeményezték, hogy a sofőrt tiltsák el az autóvezetéstől.

Fotó: Rendőrség

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában