Videóval

2024.01.29. 14:45

Drónnal repültek rá a körözött férfira

Elfogásakor öt körözés volt érvényben egy nagycsepelyi férfivel szemben, ezért már hosszú ideje igyekeztek kézre keríteni a bűnüldöző hatóságok.

Kovács Gábor László

Fotóillusztráció

A balatonföldvári rendőrök, a készenléti rendőrök és a polgárőrök segítségével a napokban ütöttek rajta a nagycsepelyi férfin, akit már régóta kerestek. A 29 éves férfi megpróbálta kivonni magát a már jogerősen kiszabott fogházbüntetés letöltése alól, de emellett több szabálysértés elkövetése, valamint egy autó önkényes elvétele miatt is elfogatóparancs volt érvényben ellene. A körözött férfi a rendőrök láttán azonnal megpróbált elrejtőzni, de azzal nem számolt, hogy mozgását madártávlatból is követik az egyenruhások.

Végig követték a mozgását

 A drón a magasból követte, így nem tudott egérutat nyerni, és kattant a csuklóján a bilincs. Az egységek az ingatlant körbevették, a körzeti rendőrök a férfit elfogták, majd a Somogy Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították, ahol megkezdi a büntetése letöltését.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában