Erőszak

2024.01.30. 10:35

Szögvassal akarta rátörni az ajtót volt barátnőjére egy férfi

Felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés kísérlete miatt emelt vádat azzal a huszonéves férfi ellen, aki erőszakos módon akarta visszaszerezni a barátnőjét.

Kovács Gábor László

A férfi 2022 decemberében összeveszett a barátnőjével, aki elköltözött tőle. Miután tudomást szerzett arról, hogy a nő egy ismerős párnál tartózkodik, eldöntötte, hogy megpróbálja hazavinni. A megjelenése után azonban az asszony közölte, hogy nem akar vele tartani, emiatt dulakodni kezdett az ottlakókkal, akik végül kitessékelték az udvarra. A vádlott nem nyugodott be a történtekbe, és magához vett egy egyméteres szögvasat, amivel több ütést mért a sértettek bejárati ajtajára. 

Mielőtt azonban bejutott volna a házba, a sértettek telefonhívására a helyszínre érkező segítség elriasztotta a férfit, aki elmenekült. Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a büntetett előéletű férfival szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában