Razzia

2024.02.21. 13:56

Drogot termesztettek a lellei hotelben - videóval

Ahogy arról kedden olvasóink jelzése alapján beszámoltunk, nagyszabású rendőri akció zajlott le egy balatonlellei hotelnél, a készültség többek figyelemét felkeltette a környéken.

Kovács Gábor László

Fotó: Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Szerdára kiderült, hogy a felderítők készítették elő a terepet egy drograzziához. A hajnalban induló rajtaütésben több mint 30 rendőr vett részt, akik hat helyszínen csaptak le egyszerre, közölte a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Fotó: Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók Balatonlellén és Tóalmáson is marihuána termesztéshez berendezett titkos helyiségekre bukkantak. A Balaton partján egy üzemen kívüli hotel személyzeti szobáját, Pest vármegyében pedig egy családi ház pincéjét alakították át a növények szakszerű gondozásához. A rendőrök 67 marihuána palántát, több mint két kiló növényi őrleményt, és több ezer euró  készpénzt foglaltak le. 

Fotó: Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A két férfi árulta is a kábítószert, őket fonyódi kollégáink őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat. Az ügyben eddig további három embert hallgattak ki, akiket azzal gyanúsítanak, hogy vásároltak a kábítószerből, vagy közreműködtek a termesztésben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában