Agresszió

2024.02.08. 09:49

Nem táncolt a régi asszony, ezért megviperázta az új embert - VIDEÓ

A féltékenység komoly aggodalomra adott okot... annak meg verekedés lett a vége.

Kovács Gábor László

Felfegyverkezve, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette, és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat az ügyészség azzal a férfival szemben, aki féltékenységből a felesége egyik ismerősére támadt. A negyvenes éveiben járó férfi 2023 áprilisában részt vett egy Siófokhoz közeli község művelődési házában megrendezett húsvéti bálon, ahol találkozott a tőle már fél éve külön élő feleségével. Mivel a nő nem akart vele táncolni, a volt férj előbb számon kérte az asszonyt, majd rátámadt a felesége társaságában lévő egyik férfira. Egy összecsukott teleszkópos fém botot, viperát fogva többször megütötte a sértettet, aki a földre esett. 

A támadó még kétszer lesújtott, a további bántalmazásnak csak az vetett véget, hogy más vendégek az áldozat segítségére siettek, és elhúzták onnan a támadót. A sértett nyolc napon belül gyógyuló, zúzódásos sérüléseket szenvedett. A történteket a művelődési ház biztonsági kamerája rögzítette. A bírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a vádlott ellen felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását kérte. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában