Vasúti perpatvar

2024.03.05. 15:22

Combon rúgta a jegyvizsgálót az utas a Dombóvár-Gyékényes vonalon

Kovács Gábor László

Fotó: haon.hu / Kiss Annamarie

Megrúgta a kalauzt az utas, elfogták a rendőrök. A kaposvári rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt folytat nyomozást a 44 éves férfi ellen, aki 2024. február 10-én 18 óra 15 perc körül a Dombóvárról Gyékényesre menetrend szerint közlekedő személyvonaton előzetes szóváltást követően combon rúgta a vasúttársaság közfeladatot ellátó jegyvizsgálóját. 

A rendőrség kéri, hogy aki aznap ezen a vonaton utazott, vagy az eset körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a kaposvári rendőrkapitányság bűnügyi osztályán, vagy hívhatja a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tehet bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában