Segíts te is!

2024.04.08. 11:25

Eltűnt egy idős férfi Szabadiban, még mindig keresik

Kutyás kereséssel folytatódik a Nemes Árpád utáni kutatás. A szabadi férfi még múlt csütörtökön tűnt el otthonról, azóta az egész falu és a rendőrség is keresi. 

Koszorus Rita

Egy hetven éves férfit keresnek napok óta Szabadiban és környékén. Nemes Árpád a múlt héten csütörtökön tűnt el otthonról. A férfi felkutatására összefogott a falu és a rendőrség.
Az idős férfi reggel elment otthonról, azóta nem látták, családja sem tudja elérni. –  Nem mondott semmit, hova megy és azóta sem jött haza. Egy éve már egyszer elment, de akkor másnap visszajött, most viszont nem is lehet felhívni, a telefonja ki van kapcsolva –   mondta kérdésünkre Nemes Gyöngyi, az eltűnt férfi testvére.
Utoljára eltűnésének délutánján látták a szőlőhegyről lefelé sétálni. A környéket vasárnap drónnal is átvizsgálták. – A kaposvári KÖTÉL Speciális Mentőszolgálat is a segítségünkre sietett, este 8 óráig, amíg ránk nem sötétedett. kerestük, de eredménytelenül – mondta Antal Lajos, Szabadi polgármestere. A  település lakói, a szőlősgazdák is összefogták, hogy mielőbb előkerüljön az eltűnt ismerősük. 
Hétfőn már ötödik napja folytatódott a kutatás, eddig eredménytelenül. A Sonline.hu úgy tudjuk, hogy a szomszédos falvakban Csomában és Nagyberkiben is keresték.
Nemes Árpád ízületi problémája miatt nehezebben mozog, ezért nem feltételezik, hogy messzire jutott volna a településről.  Igaz ezúttal kerékpárral ment el otthonról, olvasható a körözésére kiadott felhívásban. 

Nemes Árpád 177-175 centiméter magas 71 kilogramm súlyú vékony testalkatú. Haja színe ősz, rövid, szeme színe kék, bicegve jár. Eltűnésekor fekete túracipőt, fekete melegítő nadrágot, szürke ujjatlan pólót és sötétzöld kapucnis, fekete mintás pulóvert viselt. 
 

A Kaposvári Rendőrkapitányság és a család is arra kér mindenkit, aki információval rendelkezik az idős férfi hollétéről, az haladéktalanul jelezze ezt a rendőrségnek. Ezt online a police.hu felületén is meg lehet tenni, vagy a 107 telefontanú, illetve a 112 segélyhívó számokon, továbbá a Kaposvári Rendőrkapitányságon a 82/502-700-as telefonszámon, vagy a Kaposvár Szent Imre utca 12. címen. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában