Tragédia

2024.04.14. 13:38

Orosz rulett közben lőhette agyon magát egy nagyatádi középiskolás

A közelmúltban életét vesztette egy középiskolás fiú, aki Barcson egy szakiskolában tanult.

Kovács Gábor László

Fotó: Illusztráció!

Az iskola honlapja, a KSZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiuma közösségi oldala napok óta egy elsötétített megemlékezést tartalmaz róla. A városban a szóbeszéd és az internetes kommentek arról szólnak, hogy a nagyatádi illetőségű fiú orosz rulett játék közben otthon fejbe lőtte magát. A  játék egy internetes chatszobában zajlott, és a szobába benyitó édesanya fedezte fel, hogy mi történt. A március utolsó napjaiban történt borzalmas tragédia azóta felkavarta mindkét kisváros életét.     

Megkerestük a rendőrséget, és arról érdeklődtünk, hogy az említett halálesetet vizsgálja-e a rendőrség, és milyen eljárásban? Azt is megkérdeztük, ha úgy történt, ahogy a kommentelők tartják, az felveti-e a felbujtás, mint bűncselekmény gyanúját azoknál, akik részt vettek a fiún kívül a játékban? Megkeresésünkre az Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata azt a választ adta, hogy a haláleset körülményeit a nagyatádi rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. Úgy tudjuk, hogy a rendőrséghez is érkeztek hasonló információk az orosz rulett játékról.

Értesüléseink szerint a vadász édesapa engedélyei és az otthoni fegyvertartás körülményei szabályosak voltak, de azt megvizsgálják, hogy a kamasz fiú hogyan kaparinthatta meg a fegyverszekrény kulcsát. Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában