Ügyészség

2024.04.02. 08:43

Üvegdarabokkal teli hátizsákkal ütött a részeg nő

Felfegyverkezve elkövetett garázdasággal vádol az ügyészség egy harmincas éveiben járó nőt, aki egy üvegekkel teli hátizsákkal bántalmazott egy házaspárt.

Kovács Gábor László

Fotóillusztráció!

2023 augusztusában az utcán közlekedve találkozott a párral, és ittasan szidalmazni kezdte őket. Amikor a sértettek a társasházi otthonuk kapuján bementek, a férfi visszafordult feltartóztatni a nőt, aki azonban előbb ököllel, majd a nála lévő hátizsákkal megütötte. A vádlott hátizsákjában ekkor egy üveg bontatlan bor is volt, ami az ütések hatására eltörött, és karcolásos sérüléseket okozott a férfinak. A férje bántalmazását látva a feleség igyekezett segíteni neki, de vádlott őt is megtámadta, és az üvegdarabokkal teli hátizsákjával megütötte, illetve az arcán megkarmolta. A tombolást rendőrök értesítése után is folytatta: a sértettektől eltávolodva, továbbra is szitkozódva legalább egy parkoló autót megrúgott, míg egy másik gépjárműnek a motorháztetőjére felfeküdt. Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában az asszony ellen felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában