Eltűnt személy

2024.05.24. 11:35

A lakosság segítségét kéri a rendőrség, mert keresik Gyémánt Károlynét

Frissítés: Előkerült a hölgy! A marcali rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 58 éves nő eltűnésének ügyében.

Sonline.hu

A marcali rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 58 éves nő eltűnésének ügyében. Eljárást indítottak a böhönyei asszony eltűnése miatt, mert utoljára 2024. május 22-én, a déli órákban láttak. A nő ezt követően otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta pedig nem adott életjelet magáról. A felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét várják. Gyémánt Károlyné kb. 165 centiméter magas, erős testalkatú, hosszú, őszesbarna hajú, amit általában összekötve hord, szeme színe kék, bal arcfelén egy függőleges heg látható. Eltűnésekor szürke virágmintás cipőt és zöldes-lilás thermo kabátot viselt. Nagy valószínűséggel egy bézs-rózsaszín válltáska volt nála.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen a marcali rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tehet bejelentést a 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában