Karád

2024.06.22. 12:00

Őrjöngve, ököllel verte a feleségét

A fonyódi rendőrök bűnügyi őrizetbe vették egy karádi férfit, mert őrjöngve bántalmazta a feleségét, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kovács Gábor László

Fotóillusztráció

Fotó: Shutterstock

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központjába segélyhívás érkezett amiatt, hogy Karádon egy nőt bántalmaznak. A tomboló férfi ököllel többször megütötte az asszonyt, aki a földre esett, de a férj még akkor sem hagyta abba a verését. A járőrök a 36 éves helyi férfit a helyszínen elfogták, majd előállították a fonyódi rendőrkapitányságra. Az eljárás adatai alapján a férfi 2023 áprilisa óta rendszeresen bántalmazta a feleségét, ezért a nyomozók őrizetbe vétele mellett kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Az eset kapcsán a főkapitányság arra hívta fel a figyelmet, ha valaki akár szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás, szexuális erőszak áldozata, joga van a segítségre, ezért jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívón.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában