halloweeni járatok

2017.10.31. 14:00

Szellemhajók járják a Balatont

Az elmúlt évi nagy érdeklődésre való tekintettel a Balatoni Hajózási Zrt. idén is elindítja Halloween Hajóit ezúttal már két kikötőből is. November 3-án Siófokról és Balatonfüredről is indul majd különhajó.

Sonline

A múlt évben bemutatkozó kezdeményezés sikere után a Balaton északi és déli partjáról is indulnak Halloween témájú járatok. A kicsikre és nagyokra egyaránt gondolt a Bahart, mindkét településen gyerek- és partihajóval várják az érdeklődőket. A Halloween Gyerekhajó másfél órás interaktív programokkal várja a legkisebbeket. A szellemes feladatokon, játékokon túl kreatív foglalkozáson próbálhatják ki magukat a gyerekek, de lesz arcfestés és csillámtetoválás is.

A Halloween Party Hajón kétórás bulival várják az érdeklődőket. Mágikus koktélokat kóstolhatnak a felnőttek, mindenzt persze a hangulatnak megfelelő zenei kísérettel. A jelmezben érkezőket meglepetésekkel várják a szervezők.

A Halloween alkalmából indított programok iránt már most nagy az érdeklődés – tudtuk meg a Bahart sajtóközleményéből. A nyári szezon végével érdemes hasonló programokat szervezni, hiszen ősszel is sokan kíváncsiak a Balatonra.

Halloween Party Hajók indulnak november 3-án 19.00 órakor:

Siófokról Füred katamarán fedélzetén

Balatonfüredről a Szigliget hajó fedélzetén

Jegyárak: Felnőtt: 2.200 Ft / Gyermek (4-14 év): 1.540 Ft

Halloween Gyerekhajók indulnak november 3-án 15.00 órakor:

Siófokról Füred katamarán fedélzetén

Balatonfüredről a Szigliget hajó fedélzetén

Jegyárak: Felnőtt: 2.100 Ft / Gyermek (4-14 év): 1.800 Ft

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában