segítsünk!

2017.11.06. 17:30

Elhunyt kisfia fotóit keresi a vidrapark vezetője

Szívvel-lélekkel gondozza a petesmalmi vidrákat évtizedek óta Balogh Márti, a vidrapark vezetője. Az elárvult, bajba került kölyköket féltő szeretettel veszi oltalmába. Most azonban neki van szüksége segítségre, mert pótolhatatlan családi fényképeinek veszett nyoma, melyek elhunyt kisfiát örökítették meg.

K.G.

Tíz éve vesztette el a kisfiát, a fotóit azóta mindig magánál tartja a tárcájában, de most a bukszát vesztette el, benne a képekkel. Székesfehérváron az M7-es felhajtójánál tért be egy mosdóba az Albapark autópálya-étteremnél. Csak akkor vette észre, hogy a tárcáját a mellékhelyiségben felejtette, amikor már messze járt onnan. Minden irata benne volt, de ez szinte nem is érdekelte, mert elhunyt kisfia fotóit fájlalta. Egy a közelben lakó barátnője visszament a helyszínre és mindent átnézett, de nem találta meg a fotókat.

– A női mosdóba bárki betérhet az autópályáról, még az étterembe sem kell bemennie. De biztosan egy hölgy járhatott ott, aki maga is anya, vagy anya lesz, van benne női empátia. Ezért kérem arra, hogy a pénzt vagy az iratokat tartsa meg, de a két fényképet küldje vissza nekem, mert nagyon fontos emlék – kérte a vidrapark vezetője.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3061493270544309&set=a.305503182810012.94304.100000509976266&type=3&theater

Márta az interneten a legnagyobb közösségi oldalon kért segítséget, hogy valaki juttassa vissza neki a pótolhatatlan fotókat, de eddig még senki sem jelentkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában