gyermekvédelem

2017.11.16. 13:40

Minisztériumi elismerést kapott a MAGYISZ

A MAGYISZ országos szintű közhasznú civil szervezetként a 27 éves fennállása óta immár az ötödik miniszteri kitüntetésben részesült.

K. G.

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló törvény 20 éves évfordulója alkalmából az Emberi Erőforrások Minisztériuma kitüntetésben részesítette Orbán Istvánt és a Magyar Gyermek- és Ifjúságvédelmi Szövetséget a gyermekvédelem területén végzett kiemelkedő munkája elismeréseként. A kitüntetést Orbán István mint a MAGYISZ alapítója, valamint Kocsis Jánosné, a szövetség elnöke vette át.

– Megtisztelő az újabb minisztériumi elismerés, mivel a MAGYISZ országos szintű közhasznú civil szervezetként a 27 éves fennállása óta immár az ötödik miniszteri kitüntetésben részesült – mondta Orbán István. – Ugyanis az elmúlt évtizedekben már négy miniszter, többek között Harrach Péter is elismerte szervezetünk áldozatos munkáját, melyet a gyermekvédelem területén folytatunk. Az ismételt elismerés arra ösztönzi a MAGYISZ vezetőségét, tagságát és önkénteseit, hogy a jövőben is maximális hatékonysággal tevékenykedjünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában