TOP100

2017.12.30. 11:30

Legszerethetőbb munkahely – öröm bemenni a lellei céghez dolgozni

A Lellei Konyakmeggy egyike annak a két somogyi cégnek, amely bekerült a TOP 100 legszerethetőbb munkahely közé. A cégvezetés mindent megtesz annak érdekében, hogy a dolgozók valóban szeressenek bejárni dolgozni.

 

– Teljesen véletlenül találtunk rá erre a pályázatra az interneten – mondta érdeklődésünkre Tripon László, ügyvezető. – Fontos számunkra az, hogy ne csak a termék legyen kiváló, hanem meg tudjuk mutatni az embereknek: a hely, ahol készül is megfelelő. A cégvezetés számára ugyanis fontos, hogy a dolgozók szívesen járjanak be dolgozni. Hiszen idejük nagy részét az üzemben töltik, a munkahelyre nap, mint nap bejárnak.

– Mindent megteszünk azért, hogy ne egy olyan helyen dolgozzanak a munkatársaink, ahol omladoznak a falak vagy penész van – magyarázta a cégvezető. – Odafigyelünk a dolgozókra, nem egy személytelen kapcsolat van közöttünk.

S habár kezdő vállalkozásról van szó – a Lellei Konyakmeggy 2015-ben alakult –, de igyekeznek mindent megtenni azért, hogy a munkavállalók versenyképes fizetést kapjanak. – Ha valakinek problémája van, tudja: nyugodtan fordulhat hozzánk, vezetőkhöz – mondta Tripon László. – Azonban, aki hozzánk jön, annak bírnia kell a monotonitást, mert egy fázist végez egy ember és kézügyesség is kell hozzá.

Ám mégsem jelent gondot, ha valaki beteg, vagy szabadságra megy, mert mindig van egy olyan kolléga, aki fel tudja váltani a termelés során. A cég jövőre bővítést tervez, mind az üzem méretében, mind a dolgozók tekintetében dupláznának 2018-ban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában