Év ifjú párja 2017

2018.01.31. 17:49

Kitti és Henrik lett az év ifjú párja Somogyban

Nagy érdeklődés övezte a Sonline és a Somogy Hírlap közös versenyét. Lezárult a szavazás, így Kitti és Henrik lettek az Év ifjú párja somogyi győztesei.

Sonline

A január elején meghirdetett versenyünk rengeteg somogyi szerelmest megmozgatott. Összesen 152 pár nevezett, akik 2017-ben mondták ki a boldogító igent. Közel húszezren szavaztak a fiatalokra, és majdnem százezren követték nyomon az eredmény alakulását az elmúlt szűk egy hónapban.

Az Év ifjú párja végül Kitti és Henrik lett. Százzal több voksot gyűjtöttek a második helyen záró fiataloknál, így 1300-nál is többen klikkeltek Kittiékre. Mivel az újdonsült férj és feleség is rendőrként dolgoznak, így szerettek volna egy olyan fotót is, melyen visszaköszön hivatásuk. – A szolgálati autó adott volt, viszont találtunk benne egy rendőrségi szalagot, így szabadjára engedtük a kreativitásunkat, így készült a fotó – mondta Szénási-Kocsis Kitti. Az ifjú pár nagyon örül a lehetőségnek, a rengeteg munka miatt kevés lehetőségük van kikapcsolódni, de most ezt is megtehetik a Hotel Kardosfa jóvoltából.

A második helyen Edina és Milán zártak, 1200 szavazatot begyűjtve. – Mindenhol kampányoltunk, megkértük ismerőseinket, rokonainkat, de még különböző csoportokban is hirdettük a versenyt a közösségi oldalon – árulta el Simon-Orczi Edina.

A harmadik helyet nagy hajrával Anett és Gergő szerezték meg. – A verseny utolsó pár napjában sikerült megtriplázni szavazataink számát, ugyanis mindössze kétszázan voksoltak ránk, végül hatszáznál is többre nőtt ez a szám – mondta Királyné Bokrovics Anett. Azt is megtudtuk, hogy a zselickislaki pár fotója a Zselici Csillagparknál készült, és Anett hat hónapos terhes volt akkor. Azóta világra jött kisfiuk is.

Nyeremények!

1. díj Wellness hétvége a Hotel Kardosfában

2. díj Rónai ékszer vásárlási utalvány

3. díj Gyertyás vacsora a Kassai Fogadóban

Az első helyezett 5 palack, a második és harmadik helyezett pedig 3-3 palack Ostorosbor Csipke Rozét a „menyasszonyok borát” kapja a díjak mellé.

 

Bár a megyei verseny véget ért, olvasóink hamarosan tovább szavazhatnak, hogy a mi megyénk Év párja legyen az országosra bővült kihívás győztese. Péntektől voksolhatnak a somogyi párra, hogy Kitti és Henrik nyerje meg a tiroli utónászutat. A Hotel Kroneck szállodában félpanziós ellátással tölthető 7 éjszakát a Neckermann ajánlotta fel a legnépszerűbb pár részére.

Ezek is érdekelhetik