videó

2018.02.16. 10:04

Tvisztelő Duráczkysok: különleges videót készítettek a gyerekeknek

Nem mindennapi videót osztottak meg a Duráczkysok. A diákönkormányzat új vezetője, Darabos Dóra ötlete alapján az iskola összes oktatója, dolgozója tvisztel, amelyet a sarokban jelbeszéddel tolmácsoltak.

Góz Lilla

– Nagyon büszke vagyok rájuk, ha van egy közös cél, akkor mindenki mellé áll – mondta el Gyurina Éva. Az intézmény igazgatója hozzátette: az új diákönkormányzat vezetője, Darabos Dóra ötlete alapján, Balla Zsolt segítségével készült el a videó, amelyet a gyerekeknek szántak meglepetésként.

– A csütörtöki farsangi bulin vetítettük le, mindenki ott látta először. Hatalmas ováció fogadta, mindenki nagy kacagásban tört ki – mesélte Gyurina Éva. A videóban a sarokban hallássérült asszisztensük, Gabiella jelnyelvvel is tolmácsolta. Nem csak a pedagógusok, hanem a karbantartók, takarítók, konyhások, az irodisták, az orvos és asszisztense is szívesen vett részt a közös munkában. Mindenki kapott egy sort, amelyre tvisztelnie kellett. A videó közel öt hétig készült. A Duráczky Gyógypedagógiai Intézet és Kollégium tavaly októberben ünnepelte 120 éves fennállását, akkor készült egy videó az iskola életéről, de a mostani zenés alkotásukban a vicces és táncos arcukat is megmutatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában