díjátadő

2018.03.07. 19:38

Az év somogyi ifjú párját köszöntöttük

Nagy érdeklődés övezte a Somogy Hírlap és a Sonline.hu közös versenyét. Az Év ifjú párja győztesei szerdán vették át nyereményeiket.

B. Z.

A január elején meghirdetett versenyünk rengeteg szerelmest megmozgatott a megyében. Összesen 152 somogyi pár nevezett, akik 2017-ben mondták ki a boldogító igent. Közel húszezren szavaztak a fiatalokra, és majdnem százezren követték nyomon az eredmény alakulását az elmúlt szűk egy hónapban.

Az Év ifjú párja végül Kitti és Henrik lett. Százzal több voksot gyűjtöttek a második helyen záró fiataloknál, így 1300-nál is többen klikkeltek Kittiékre. Mivel az újdonsült férj és feleség is rendőrként dolgoznak, így szerettek volna egy olyan fotót is, melyen visszaköszön hivatásuk.

– A szolgálati autó adott volt, viszont találtunk benne egy rendőrségi szalagot, így szabadjára engedtük a kreativitásunkat, így készült a fotó – mondta Szénási-Kocsis Kitti. Az ifjú pár nagyon örül a lehetőségnek, a rengeteg munka miatt kevés lehetőségük van kikapcsolódni, de most ezt is megtehetik a Hotel Kardosfa jóvoltából.

A második helyen Edina és Milán zártak, 1200 szavazatot begyűjtve. – Mindenhol kampányoltunk, megkértük ismerőseinket, rokonainkat, de még különböző csoportokban is hirdettük a versenyt a közösségi oldalon – árulta el Simon-Orczi Edina. A pár a Rónai Ötvösüzlet vásárlási utalványát nyerte.

A harmadik helyet nagy hajrával Anett és Gergő szerezték meg. – A verseny utolsó pár napjában sikerült megtriplázni szavazataink számát, ugyanis mindössze kétszázan voksoltak ránk, végül hatszáznál is többre nőtt ez a szám – mondta Királyné Bokrovics Anett. Azt is megtudtuk, hogy a zselickislaki pár fotója a Zselici Csillagparknál készült, és Anett hat hónapos terhes volt akkor. Azóta világra jött kisfiuk is. Anett és Gergő a Kassai Fogadóban ünnepelheti a dobogós helyet egy gyertyafényes vacsora mellett.

Az első helyezett öt palack, a második és harmadik helyezett pedig három-három palack Ostorosbor Csipke Rozét a „menyasszonyok borát” kapja a díjak mellé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában