inspiráció

2018.03.27. 21:00

Életutak a tudományban – kutatók mutatkoznak be az egyetemen

Az Életutak a tudományban célja, hogy az eltérő területekről érkező kutatók megismerjék egymás életútját, inspirálják a hallgatókat és a doktoranduszokat.

Koszorus Rita

Új rendezvénysorozat indul a Kaposvári Egyetemen, Életutak a tudományban címmel, amelynek célja, hogy az eltérő területekről érkező kutatók mélyebben megismerjék egymás életútját, inspirálják a hallgatókat és a doktoranduszokat. A program Prof. Dr. Kovács Melinda akadémikus és Prof. Dr. Szávai Ferenc rektor interaktív előadásával indul.

A különleges eseménysorozatot félévente kétszer szervezi meg a Kaposvári Egyetem Doktorandusz Önkormányzata. A vendégek az Agrár- és Környezettudományi Karról, valamint a Gazdaságtudományi Karról érkeznek. Az események jó alkalmat kínálnak arra, hogy a különböző tudományterületen dolgozó kutatók jobban megismerjék egymás életútját.

A sajátos nézőpontok és eltérő tapasztalatok megosztása motiválhatja a kutatói pálya elején járó doktoranduszokat és felkeltheti a figyelmet a tudományos munka iránt is. Az események emellett a tudományokon átívelő ötletek születéséhez is hozzájárulhatunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában