szavazási eredmény

2018.03.19. 11:43

Olvasóink bíznak a Kaposvári KK-ban

Olvasóink szerint a Kaposvári KK, ha nehezen is, de bejut a legjobb tíz csapat közé az alapszakasz végén a férfikosárlabda NB I/A. csoportjában.

Sonline

[eweb-voting id="994003"]

Azt kérdeztük olvasóinktól, bekerül-e a legjobb tíz csapat közé a Kaposvári KK az alapszakasz végén. Olvasóink szerint nagy harc árán, de sikerülni fog, ez a válasz mindössze egy vokssal előzte meg a nem, sajnos marad az alsóház lehetőséget. A százalékos arány amúgy mindkét esetben 43 százalék volt. Arra, hogy simán bekerülnek mindössze a válaszadóink 14 százaléka klikkelt.

A Kaposvári KK kirobbanóan kezdte a szezont, ám azóta visszaesett a csapat teljesítménye. Fekete Ádám vezetőedző csapatát rengeteg sérülés hátráltatja. Jelenleg az amerikai irányító Christopher Dunn és Hock Gergő sem állhat az együttese rendelkezésére.

A Kaposvári KK legutóbb a Kecskemét otthonában kapott ki. A somogyi együttes a következő fordulóban a Szeged otthonában lép pályára, majd a bajnokesélyes Szolnok, utána pedig a Paksi Atomerőmű SE látogat Kaposvárra.

Azaz enyhén szólva sem lesz könnyű dolga a Kaposvári KK-nak...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában