paktum

2018.03.27. 17:03

Összehozták a munkaerőt és a lehetőségeket Barcson

Kettőezer-huszonegyig 227 állástalant vonnak be a programba, közülük 100 résztvevő foglalkoztatását finanszírozzák a projekt keretében.

Koszorus R.

Összehozták a munkaerőt és az álláslehetőségeket a barcsi Móricz Zsigmond Kulturális Központban. A Barcsi Foglalkoztatási Paktum keretében tartott állásbörzén tizenkilenc kiállító és közel kétszáz érdeklődő találkozott.

Simonné Hornyák Valéria a rendezvényen elmondta: 2021-ig 227 állástalant vonnak be a programba, közülük száz résztvevő foglalkoztatását finanszírozzák a projekt keretében. Huszti Gábor, a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke a rendezvényen elmondta: a megyei önkormányzat ötmilliárd forintot költ a megye foglalkoztatási helyzetének javítására. A paktum keretében együttműködnek civil szervezetekkel, munkaadókkal és munkavállalókkal, hogy minél hatékonyabban kerülhessenek vissza a munka világába.

A barcsi állásbörzén Szalai Balázs alpolgármester kiemelte: remélhetőleg a rendezvényen minél többen munkát találnak. Ez Barcs érdeke is, hiszen ez által javulnak a város munkaügyi mutatói és gazdasági helyzete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában