kirándulás

2018.06.28. 19:55

Folytattuk a hagyományt: a Baláta-tónál jártak nyugdíjasaink

Évtizedes hagyományt folytatott tovább a Somogyi Hírlap, ugyanis ismét találkozóra invitáltuk nyugállományba vonult kollégáinkat.

Koszorus Rita

Húszan tettek eleget a meghívásnak, ők egy tartalmas kirándulás részesei lehettek dél-Somogyban. A Kaszó Zrt. látta vendégül a Somogyi Hírlap egykori munkatársait, ahol megtekintették a vadaspark lakóit. Ezután kisvonatra pattantak nyugdíjasaink és a Baláta-tóhoz vonatoztak. A megállótól gyalog a 300 éves fák árnyékában tették meg az utat a tóig, amelynek páratlan szépsége mindenkit lenyűgözött. A programok közben a társaság munkatársaitól érdekfeszítő előadásokat hallgathattak a résztvevők. A nap megkoronázása pedig a délben elfogyasztott finom ebéd volt.

Lapunknál már hagyomány, hogy egykori dolgozóinkat évente közös kirándulásra invitáljuk, hogy így köszönjük meg az évek során végzett munkájukat. S kicsit minden alkalommal a közösségépítés is a cél, hiszen ilyenkor lehetőség van a régi kedves emlékek felidézésére és persze a kapcsolatok ápolására. A helyszín évről évre változik, de a jó hangulat örök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában