videó

2018.06.29. 20:37

Még többet segítene a kaposvári Rotary Club

Új elnököt avattak Fonyódligeten péntek délután a Rotary Club tagjai. Nagyné Szaksz Gabriella adta át a láncot Ladiszlai-Pfeiffer Gézának, aki átveszi a vezetői feladatot ebben az évben .

B.Z.

A nagyrészt üzletemberekből, orvosokból és jogászokból álló jótékonysági társaság nyolc évvel ezelőtt alakult meg a somogyi megyeszékhelyen. Minden évben új vezetőt választanak.

 

A klub célja, hogy kevésbé tehetős embereken segítsenek. Egyik legnagyobb jótékonysági rendezvényük az éves bál, melyen tavaly 180-an vettek részt. – Az idei esztendőben ezt is túl szeretnénk lépni, hogy még több adománnyal tudjuk támogatni a rászorulókat – mondta Wimal Morapitiye, a Rotary Club jelenlegi alelnöke.

Ladiszlai-Pfeiffer Géza újdonsült elnök azt tervezi, hogy a következő egy évben három millió forintot gyűjtenek össze, hogy aztán a lehető legtöbbet tudjanak segíteni. Ezen felül kiemeltem fontosnak tartja, hogy a most tizenkilenc fős klub, elnöksége alatt legalább még öt fővel gyarapodjon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában