átadó

2018.08.27. 17:10

Álomnyereményekkel zárult a nyár a Somogyi Hírlap olvasóinak

Gazdára találtak a Somogyi Hírlap és a Mediaworks Hungary SMS játékának nyereményei.

Koszorus Rita

A szerencséseknek Harján Sándor, üzletszervezési vezető adta át a nyereményeket szerkesztőségünkben. Uti Istvánné, csurgói olvasónk nyerte meg az elektromos motorkerékpárt, amelynek annyira örült, hogy először el sem akarta hinni, hogy valóban ő nyerte. – Annyira boldog voltam – mondta Uti Istvánné, aki 1969. óta előfizető. – Volt már egy robogóm, de az már régi volt. Úgyhogy ez jól jön, mert mindennap viszem az unokámnak az ebédet, mivel ő ételallergiás.

Csonka László párjával fog elutazni Lentibe, hiszen a jutai olvasók egy wellness hétvége szerencsés tulajdonosai lettek. – Szoktunk játszani, de most nyertünk először – mondta Csonka László. – Nagyon örültünk, amikor megtudtuk, hogy elmehetünk pár napra pihenni.

Egy bőröndszettet nyert a niklai Bozsoki Józsefné, amely az egész családot szolgálja majd. – Négy unokám van, úgyhogy utazáskor oda tudom nekik adni – mondta el lapunknak a szerencsés nyertes.

Egy segway boldog tulajdonosa lett kaposvári olvasónk Farkas Zoltán. – Már van egy ilyen eszközünk – mondta el kérdésünkre. – A gyerekeim használják, de most már mindketten tudnak segway-jel gurulni.

Régi vágya vált valóra Kászó Rékának, aki egy álló szörföt nyert az SMS játékunkon. – Mivel itt vagyok a Balaton mellett, biztosan sokat használom majd – mondta boldogan balatonszárszói olvasónk. – Nagyon örültem neki. Nem gondoltam volna, hogy én nyerem, mert nem vagyok az a tipikus nyertes alkat.

A játék öt napon keresztül tartott, ez idő alatt minden nap közöltünk aktuális számunkban egy kódot, amelyet SMS-ben kellett elküldeni a megadott telefonszámra. A nyereményhez már egy SMS is elegendő volt, de ötszörös eséllyel vágott neki a játéknak az, aki mindegyik kódot elküldte. A nyereményjátékra rengeteg jelentkezés érkezett, összesen 40 ezer 847 darab SMS érkezett be a játék időtartama alatt. A fődíj pedig egy kéthetes egzotikus utazás volt Bali szigetére, ahova egy székesfehérvári játékos repülhet el másodmagával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában