jótétemény

2018.09.03. 16:08

Hatezer szendvicset osztott a kaposvári húsüzem

– Én a zöld szalvétásat szeretném – egy tálcányi finomság közül válogathattak délelőtt a gyerekek a Bárczi Iskolában. Jóízűen majszolták a szalámis szendvicsket az elsősök a Bárczi iskolában. –Nagyon finom, ez a szalámi a kedvencem – mondta az egyik elsős. Hétfőn háromszáz gyerek kapott reggelit a kaposvári húsüzemtől.

Góz Lilla

Hagyomány már, hogy a Kométa 99 Zrt. szendviccsel segíti tanévkezdéskor a kaposvári iskolásokat. Giacomo Pedranzini elmondta: szlogenjük a jó ízekről szól, de azt gondoljál: felelősséggel tartoznak az új generációért.

– A Bárczi kivételes iskola különleges gyerekekkel és úgy vélem speciális figyelmet érdemelnek – tette hozzá a kaposvári húsüzem ügyvezető igazgatója.

– Nagy segítség ez az iskolában tanulóknak, ugyanis a diákok fogyatékosságukon kívül szociális hátrányokkal küzdenek – mondta el Kovács Attila. Az oktatási intézmény igazgatóhelyettese hozzátette: a kaposvári húsüzem nem csak tanévkezdéskor, hanem az egész tanévben havonta támogatja az iskolát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában