támogatói csoport

2018.10.04. 11:30

Az apró segítség is sokat számít a menhelynek

A csoporttól érkező támogatást a menhely működésére és az állatok ellátására szeretnék fordítani.

Gy. Zs.

Egy támogatói csoport megalakítását kezdték meg a napokban a Siófoki Állatvédő Alapítvány önkéntesei. Azokat várják a csoportba, akiknek van arra lehetőségük, hogy havi ezer forinttal támogassák az állatmenhely működését.

Lajos Valéria, a csoport főszervezője kérdésünkre elmondta: azon igyekeznek, hogy egy stabilabb működési alapot biztosíthassanak az alapítványnak. Aki rendszeresen vállalja az összeg elutalását, annak tizenkét hónap után egy támogatói oklevéllel köszönik majd meg a példás segítséget.

Vörös Zsuzsa, az alapítvány elnöke elmondta: a csoporttól érkező támogatást a menhely működésére és az állatok ellátására szeretnék fordítani. Jelentősek a kiadásaik: többek között közüzemi számlákról, üzemanyag-költségről is gondoskodni kell az állatokra fordított összeg mellett. A csoporttól érkező biztos támogatás azonban sokat segít majd a tervezésben a rendszeres és szükséges kiadásokat illetően. – Például egy nagyobb adag bolhairtót, féreghajtót vagy akár vitaminkészítményt is vásárolhatunk ebből az állatoknak – tette hozzá Vörös Zsuzsa.

Már több mint 50 állatbarát támogató csatlakozott az alapítvány Facebook-oldalán elérhető csoporthoz. Mint megtudtuk, jelenleg közel 170 kutya és megközelítőleg 90 macska van a siófoki menhelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában