idősek napja

2018.10.05. 18:59

Nem újrateremteni kell a világot, hanem hozzáadni valamit

Az idén is színvonalas műsor, többek között Csepregi Éva és Végvári Ádám várta a szépkorúakat az idősek napja alkalmából szervezett rendezvényen pénteken.

Fenyő Zsuzsa

A sportcsarnok zsúfolásig megtelt emberekkel, az idén is rengetegen vettek részt az idősek napja apropóján rendezett eseményen. Dobai Andrásné már harmadszor vett részt a rendezvényen. – A pedagógus szakszervezet nyugdíjas tagozatának a kaposvári klubját vezetem, és a társaim is igénylik, hogy eljöjjünk – mesélte a nyugdíjas hölgy. – Mindig nagyon színvonalas a műsor, szeretünk ide járni.

Szita Károly, Kaposvár polgármestere ünnepi beszéddel köszöntötte az időseket. – Köszönetet mondok valamennyiüknek – mondta a polgármester. – Külön köszönet azoknak, akik már felneveltek egy családot, mert ezzel a lehetőséget biztosították ennek a városnak, hogy legyen. Köszönet, azért, hogy adtak egy lehetőséget mindnyájunknak, egy lehetőséget a jövőnek. Kötelességünk, hogy megőrizzük mindazt, ami a mai generációra hagytak, de nem elég ha csupán megőrizzük ezt, gyarapítani és bővíteni kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában