roadshow

2018.11.15. 18:50

Ivóvizet szolgáltatni csodálatos, de felelősségteljes hivatás

A középiskolai ösztöndíjprogrammal, továbbtanulási és lakhatási támogatással, valamint üdülési lehetőséggel is motiválják a DRV Zrt.-nél dolgozókat.

Góz Lilla

– Az emberek számára tiszta ivóvizet szolgáltatni egy csodálatos és egyben rendkívül felelősségteljes hivatás – emelte ki Volencsik Zsolt, a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. vezérigazgatója az első iskolai roadshow-juk indulásakor.

Három helyszínen jelent meg a társaság egy négy keréken közlekedő, interaktív bemutatóteremmel. A különleges infomobil mellett ágazatnépszerűsítő előadásokat is tartottak több mint kétszáz somogyi középiskolásnak. Itt a vízügyi szakma nyújtotta lehetőségeket, illetve a vállalatnál elérhető karrierutat és munkaköröket ismerhették meg a diákok.

A középiskolai ösztöndíjprogrammal, továbbtanulási és lakhatási támogatással, valamint üdülési lehetőséggel is motiválják a DRV Zrt.-nél dolgozókat. A program zárásaként az infomobil interaktív, ügyességi játékait próbálhatták ki a diákok, valamint megtekinthettek néhány, a vízszolgáltatáshoz kapcsolódó eszközt is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában