ajándék

2018.12.20. 17:27

Nyereményeső hullott hűséges olvasóinknak

Autót, 500 ezer forint értékű bankkártyát, laptopot, robot porszívót, mobiltelefont, wellness utazást nyertek olvasóink. A mozaikereső játékunk nyertesei Marcaliból, Nagyberkiből, Kaposvárról és Nagybajomból érkeztek, mindannyian több évtizede hűséges előfizetőink.

Góz Lilla

Soha nem látott nyereményözön jellemezte Mediaworks lapcsoportunk karácsonyi mozaikkereső játékát, amelyre 14 megyéből, összesen 74 360 gyűjtőszelvényt küldtek be a megyei napilapok előfizetői. A játék lényege az volt, hogy a november 16-én megjelent játékszelvényen össze kellett gyűjteni egy 10 darabból álló mozaikkép mindegyik darabját és azokat felragasztva beküldeni a Mediaworks Hungary Zrt. címére. Az érvényes gyűjtőszelvényt beküldők közül csak azok a játékosok nyerhettek, akik 2018 decemberében, a játékban résztvevő napilapok valamelyikére érvényes előfizetéssel rendelkeztek.

Harján Sándor, a Somogyi Hírlap megyei üzletszervezési vezetője elmondta: országszerte kisorsoltak 14 darab laptopot, 14 Iphone7-es telefont, 14 darab 500 000 Ft értékű a Takarékbank Zrt. által kibocsátott bankkártyát, 14 darab robotporszívót és 14 kétszemélyes wellnesshétvégét Zalakarosra Fődíjként pedig három Toyota Yarist sorsoltunk ki. Az egyik gépjárműnek a marcali Balázsi Róbert örülhetett.

– Közel harminc éve olvasom rendszeresen a hírlapot, sok érdekesség van benne. Nagyon örültem, hogy egy Toyota Yaris gépkocsit nyerhettem a játékukon – mesélte a marcali férfi. Hozzátette: a telefonhívást követően csak másnap tudta felfogni, hogy megnyerte a fődíjat.

– Amíg csak látok az olvasóik leszek, ha már nem, akkor felolvastatom – tette hozzá mosolyogva.

Az 500 ezer forintot tartalmazó bankkártyát a nagyberki Kovács Csaba nyerte.

– Még édesapám fizette be az előfizetést, mióta ő meghalt a mi nevünkön megy az előfizetés. Valahogy éreztem, hogy nyerni fogunk – mondta el Kovács Csabáné. Hozzátette: mikor fel akarta adni a válaszokat, zárva volt a posta, át kellett mennem Mosdósra.

– Bíztam az autóban, de nagyon örültem a pénznek, még sohasem nyertünk ekkora összeget. 25 éve rehabon vagyok, kevés a jövedelmem, jó dolgokra fogjuk költeni – jegyezte meg Kovács Csabáné.

Gáspár Gyula, Tabról egy laptopot, Csordás János Kaposvárról pedig egy robotporszívót vihet haza.

– Most módosítottuk a lakcímet, izgultunk, hogy megérkezik–e az értesítés. Szerencsére a postás tudta hova költöztünk és oda hozta – mondta el Csordás Jánosné. Hozzátette: nagy segítség lesz neki a modern porszívó a régi helyett.

Egy vadonatúj iPhone okostelefonnal gazdagodott Kozma Józsefné somogyudvarhelyi hűséges olvasó, míg Horváth Ferenc nagybajomi előfizetőnk a wellness utalványt nyert.

– Lehet, hogy átruházzuk a gyerekekre, mi már nehezen mozdulunk ki. Meg ott vannak a kutyák és a tyúkok is – mesélte Horváth Ferenc.

Lengyel János, a Somogyi Hírlap főszerkesztője megköszönte a nyertes olvasóink hűségét.

– A bizalom a legfontosabb dolog a világon, Önök bizalmukba fogadtak minket, fizetnek azért, hogy hozzá értő emberek ellenőrizzenek információkat és úgy dolgoznak fel híreket, hogy befogadható és valós legyen – tette hozzá a főszerkesztő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában