Tuningolt verdák

2019.05.12. 12:37

Feltuningolt autók találkozója Nagyatádon

Kilencedik alkalommal rendezték meg Nagyatádon a tuningolt autók találkozóját.

Györke József

Idén is jól összedolgozott a megszokott trió: a Kulturális Központ szervezte a rendezvényt, biztosította a hangosítást és a beléptetést, Pünkösd Márton kulturális igazgató irányításával. Kakas Arnold szervezte meg az autók hangnyomás versenyét és szépségversenyét. Merencsics Árpád pedig a szlalom versenyekre felügyelt.

 

Három futamban indultak a gyorsasági szlalom verseny résztvevői. Közben a kemping területén megnézhették az érdeklődők a kiállított és a versenyekre benevezett autókat. Sokan fényképezkedtek egy-egy számukra kedves autó mellett. A helyi TV operatőre kíváncsi volt, hogy milyen hatással lesz egy hosszú hajú hölgy hajkoronájára a hangnyomás. Mintha egy forgószél közepébe lépett volna!

A futamok közt sem unatkozott a közönség. Az első futam után katonai bemutató kötötte le a figyelmüket a Punisher Airsoft Team jóvoltából. Nagyon sokan várták a második futam utáni bemutatót, hisz ekkor száguldott a „porondra” Herczeg Balázs Mókus. A nézők aztán egyik ámulatból a másikba estek, hogy miket mutatott be az egyensúlyművész. Egy bátor hölgy előtt állt meg első keréken robogó motorjával, létrára mászott fel, Titanik” bemutatót tartott a magasban vagy éppen futott a motorja után.

Az éhezőket büfésátor, a gyerekeket ugráló vár várta. A bátrabbak helikopteres városnézésen vehettek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában