gyermeknapi csodák

2019.05.07. 09:13

Gyereknap a Somogyi Hírlappal és a sonline.hu-val! Kívánj valamit és mi teljesítjük!

Május utolsó vasárnapja a nemzetközi gyermeknap. Ezen a napon különösen örülünk szemünk fényének, elnézőbbek vagyunk vele még annál is jobban, mint amennyit a szürke hétköznapokon egyébként is fokozhatatlannak érzünk. Igyekszünk teljesíteni minden kívánságát, vagy legalábbis azokat, melyek egyáltalán az ép ész keretein belül teljesíthetőek.

Barkóczy László

Ez alkalomból mi is szeretnénk megajándékozni a gyerekeket, és öt szerencsésnek teljesítjük egy kívánságát. Tudjuk, a gyermeki fantázia határtalan, így nem is versenyezhetünk vele. Mindenkinek vannak vágyálmai, melyek olykor elrugaszkodnak a mindennapok szilárd talajáról. Nem ezeket a típusú kéréseket várjuk. Sokkal inkább azokat, melyek egy élményt jelentenek, és nem azért mert sokba kerülnek, hanem mert különlegesek.

Nem veszünk hát mobiltelefont, nem szervezünk űrutazást, és valószínűleg nem tudjuk idecsábítani Ronaldót, vagy Chuck Norrist sem. Szívesen segítünk ugyanakkor, ha valaki egy különleges foglalkozás rejtelmeivel szeretne megismerkedni, legyen az állatorvos, cukrász vagy éppen tűzoltó. Ha valaki lóra, netán repülőre szeretne ülni, azt is megpróbáljuk megszervezni, de talán még egy mozdonyvezetést is meg tudunk oldani.

Igazából azonban nincs megkötés, nem verjük rabláncra a szabad gyermeki akaratot. Írjatok nekünk a [email protected] címre május 20-ig, vagy a Somogyi Hírlap szerkesztőségébe, 7400 Kaposvár, Kontrássy u. 2/A címre „Gyermeknapi kívánság” címmel.

Mi pedig az öt legjobb, legötletesebb kívánságot teljesítjük, hogy a gyermeki boldogság az egekbe szökhessen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában