videó!

2019.08.09. 17:30

Buli a parton: hátukon cipelték férjüket, majd ettek egy jót

Apacipelő versenyt is szerveztek pénteken a balatonszárszói egészség- és sportnapon.

Marosi Gábor

A Balaton parti településen első alkalommal rendezték meg az eseményt, amelyre a forróság ellenére is több mint ezerötszázan voltak kíváncsiak. Némethné Szabó Magdolna balatonszárszói turisztikai referens megkeresésünkre elmondta: a vízben aerobik és zumba gyakorlatokkal ismerkedhettek meg a résztvevők, de különféle versenyekbe is benevezhettek. Az egyik leglátványosabb gyorsasági és ügyességi próba az volt, amikor a nők férjüket cipelték a vízben.

 

Nem csak a Balatonban, hanem parton is az egészségé volt a főszerep. A központi strandon két mesterszakács ételét lehetett megkóstolni. Bede Róbert nyúlból, Madarász Ildi halból készített finomságokat, desszertnek pedig zöld palacsintát sütött. A szervezők beszélgetős műsorral is színesítették a napot, a siófoki kézilabda klub tagjai az egészséges táplálkozásról és a rendszeres mozgás fontosságáról beszéltek. A napot az Intim Torna Illegál koncertje zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában