motorosok

2019.10.13. 15:30

A somogyiak üzenetét is vitték

Húsz rinyamenti motoros és utasa indult el a nagyatádi kórház előtti térről, hogy részt vegyen az országos motoros csillagtúrán, amellyel a rákos és daganatos megbetegedések megelőzésére igyekeznek ráirányítani a figyelmet.

Györke József

Fotó: Picasa

Magukkal vitték Csurgó, Nagyatád és Siófok polgárainak üzenetét, melyben a rákszűrés fontosságát hangsúlyozzák, illetve vigaszt és támaszt próbálnak nyújtani azoknak, akik már megbetegedtek. Ezt hangsúlyozta Ormai István, nagyatádi polgármester is, aki az indulás előtt köszöntötte a motorosokat.

A motorosok valamennyien saját költségükön vettek részt az országos megmozduláson – mondta Zslebics Edit, a Rákellenes Liga nagyatádi csoportjának vezetője.

A résztvevők az Országos Onkológiai Intézetnél találkoztak az ország más pontjairól érkezettekkel. Itt felolvasták az üzeneteket, majd együtt elmotoroztak a Hősök terére, ahol a közös fotózást követően indultak haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában