relax

2019.11.17. 11:30

Könnyed fürdőzéssel lazítottak a röpis lányok

Jó hangulatú éjszakai fürdőzésen vettek részt az 1. MCM-Diamant Kaposvár extraligás női röplabdázói.

Molnár Gábor

Közönségtalálkozóval egybekötött fürdőzésre hívta a kaposvári Virágfürdő a somogyi röplabdás lányokat. Az együttes fele már a kezdésre megérkezett, míg a hölgykoszorú többi tagja egy órára rá érkezett a helyszínre. Azt már a bejáratnál látni lehetett, sok szurkolója van a kaposi hölgyeknek, hiszen sorok kígyóztak a pénztárak előtt, ami nem csoda, hiszen a szabadkai Sasa Nedeljkovic vezetőedző tanítványai ebben a szezonban alaposan kitettek magukért, hiszen jelenleg a második helyen állnak az Extraligában.

A szurkolók beszélgethettek, illetve fotózkodhattak kedvenceikkel, ha éppen úgy adódott, akkor felújított szaunavilágban.

A diamantos hölgyekre rá is fért a pihenés, hiszen vasárnap már két edzés vár rájuk, hétfőn hajnalban, egészen pontosan negyed háromkor útnak indultak Bécsbe. Az osztrák fővárosból pedig Isztambul felé veszik az irányt, ahol a Türk Hava Yollari elleni CEV-kupa visszavágó vár majd rájuk kedden.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában