forgalmi rend

2020.01.10. 15:15

Elkészült a körforgalom a vasútállomás előtt Kaposváron

Elkészült az ideiglenes körforgalom a vasútállomás előtt, és ennek megfelelően átalakult a közlekedés rendje is Kaposvár belvárosában.

sonline

A változásra a fizikai terelőelemeken kívül más forgalomtechnikai eszközök: közlekedési táblák és útburkolati jelek is felhívják a közlekedők figyelmét.

A lámpás kereszteződés megszűnésével a teljes értékű csomópontban gördülékenyebbé vált az áthaladás mind az autósok, mind pedig a gyalogosok számára.

Az ideiglenes körforgalomra a helyi autóbusz-állomás jövő hétfői áthelyezése miatt volt szükség, akkortól ugyanis a bordó buszok már nem az állomáson, hanem az Áchim András utca módosított nyomvonalán kialakított két szélső forgalmi sávban állnak meg. Az utasok ott tudnak fel-, illetve leszállni a járművekről.

A helyi járatú buszok hétfőtől nem a helyi autóbusz-állomáson állnak meg, hanem az Áchim András új nyomvonalának két szélső forgalmi sávjában. Az utasok ott tudnak majd fel-, illetve leszállni a járművekről. Az úttest déli oldalára továbbra is csak a Petőfi térnél és a Noszlopy utcai körforgalomnál lévő zebrákon kelhetnek át a gyalogosok.

Frissítés:

Vasárnap átterelte a kivitelező a forgalmat az Áchim András utca új nyomvonalára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában