csúszka a sötétben

2020.01.20. 11:46

Korcsolyát húztak éjszakára

Több helyen is aktív esti programot kínáltak a hétvégén a Balatonnál, ugyanis Balatonlelle és Balatonboglár is csatlakozott a jégpályák éjszakája elnevezésű országos rendezvényhez.

Koszorus R.

Balatonlellén a BL Yacht Club pályáján lehetett egészen éjfélig csúszni a tóparton. A lehetőséget kihasználva, ennek megfelelően sokan húztak korcsolyát – ami szombat este fél áron volt bérelhető. Akinek sok volt a hidegből este, 8 órától jégpályajeggyel ingyen vehette igénybe a wellness részleg szolgáltatásait. Akciós áron kínálták a forralt italokat is a pálya szélén, és egész este zenés kívánságműsor szórakoztatta a jeges kikapcsolódásra vágyókat. A lelleiek lakcímkártyájuk felmutatásával ingyen korizhattak, s akár térítésmentesen szaunázhattak is egy jót.

 

 

Balatonbogláron a kikötőben található jégpályán jeges diszkó is várták a vendégeket, de itt is voltak forró italok az átfagyott testek felmelegítésére.

Az idei már a negyedik jégpályák éjszakája volt, amelyet a Magyar Jégkorong Szövetség indított útjára azzal a céllal, hogy népszerűsítsék a korcsolyázást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában