édes élet

2020.03.26. 15:00

Tarolt a tövises bonbon

Váczi Viktor második, Virág Klaudia negyedik, Kovács Kitti hetedik és Neményi Lívia kilencedik helyezéssel tért haza a Országos Szakma Kiváló Tanulója Versenyről.

Góz Lilla

A kaposvári Kinizsi Pál Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola édesipari termékgyártó tanulói kétféle bonbont és teasüteményeket készítettek. Váczi Viktor homoktövises és sós karamellás finomságaival levette a lábáról a szakmai zsűrit, 96 százalékos teljesítményével elnyerte a legjobb gyakorlati feladat különdíját, ezáltal felkészítője, Kutasné Harsányi Tünde lett a legjobb gyakorlati oktató, a Kinizsi iskola pedig megkapta az ország legjobb édesipari gyakorlóhelyéért járó kupát.

– Nagyon nagy öröm és elismerés számomra, hogy mindegyik diákunk rendkívül jól szerepelt a rangos versenyen, szép eredményeiknek köszönhetően teljesen vagy részlegesen mentesülnek az év végi szakmai vizsgák alól – mondta el Kutasné Harsányi Tünde tanárnő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában