sűrűsödő megállás

2020.05.26. 14:09

Ingyenes a parkolás, de a szabályokat be kell tartani

A koronavírus járvány következtében kihirdetett veszélyhelyzet számos, számunkra kedvező intézkedést hozott magával. Ilyen az ingyenes parkolás is. Ám vannak kik tovább tágítják az engedékenység kapuit Kaposváron.

Sonline

Több mint egy hónapja nem kell fizetnünk a parkolásért Kaposváron sem. Nagy könnyebbség ez sokaknak, ám mostanra úgy tűnik, nagy lehetőség a szabálytalankodóknak is.

Több olvasónk jelezte, hogy attól, hogy a parkolásért nem kell fizetni, a különböző közlekedési táblák betartása továbbra is kötelező kellene hogy legyen. A különböző szervezetek számára fenntartott helyek, az elektromos autók töltőhelyei „csupán” ingyenesek lettek, ám nem mindenki számára látogathatóak. Ezt minden esetben szabványos tábla is jelzi, melyek továbbra sem vesztették hatályukat.

Ahogy a forgalomtól elzárt terület sem vált szabad prédává, ahogy azt mostanában a belvárosban gyakran láthatjuk.

Arra kérjük az autóval közlekedő és parkoló kaposvári autóstársainkat, hogy élvezzék szabályosan az ingyenesen használható parkolókat, az ellenőrző szerveket pedig, hogy lépjenek fel határozottabban a még így is szabályt szegőkkel szemben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában