tisztújítás

2020.09.03. 16:00

Régi elnökét választotta újra a SKIK

Szeptember elején a rendes, négy évente esedékes tisztújító küldött gyűlését tartotta a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara a kamarai törvénynek megfelelően.

K.G.

A 2016-ban választott küldöttek, tisztségviselők, testületi tagok mandátuma lejárt. Még augusztusban lezajlottak a küldöttválasztó tagozati ülések a SKIK-nél, és a megye vállalkozásai a négy kamarai tagozatban megválasztották az új küldötteket. Az új összetételű, 32 tagú küldöttgyűlés a tisztújításon a következő négy évre megválasztotta a kamara elnökét, alelnökeit, az etikai és ellenőrző bizottságának tagjait, valamint az Magyar Kereskedelmi és Iparkamara országos küldöttgyűlésébe delegált somogyi képviselőket.

A tagság újra bizalmat szavazott Varga Józsefnek, aki további négy éven át tölti be a SKIK elnöki tisztségét. Az alelnökök személye sem változott. A kereskedelmi tagozat alelnöke Gulyás Árpád, az ipari tagozat alelnöke Büttner Tamás, a szolgáltatási tagozat alelnöke Gerber András, és a kézműves tagozat alelnöke Ojtó Lajos maradt. A tisztújító küldöttgyűlés vendége volt Parragh László, az MKIK elnöke is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában