fotók

2020.09.08. 14:49

Kapitális ponty lett augusztus hónap fogása

Ismét sokan jelentkeztek a Somogyi Hírlap és a Sonline.hu nyereményjátékára.

Koszorus R.

Augusztusban is hatalmas kopoltyúsok akadtak horogra a somogyi pecásoknak, amelyekre érvényes Facebook fiókkal lehetett szavazni. A legtöbb voksot ezúttal Szentgróti Szonja, kaposvári versenyző kapta. A fiatal pecás édesapjával akasztotta meg a 18,6 kilogrammos pontyot a Desedán, amelyre 116 szavazatot kapott. Ezzel maga mögé utasította Diczku Botondot, aki hatévesen első kifogott pontyával pózolt a kamerának. Az ifjú horgász fogása 97 voksot hozott. Harmadik helyen végzett ifjabb Geszti Miklós, aki egy 30 kilogrammos pontynak örülhetett, amelyet Gyékényesen fogott.

Az augusztusi forduló legjobb három fotóját 5000 forint értékű etetőanyag csomaggal jutalmazzuk, a Tímár Mix jóvoltából. Az első helyezett horgász emellett egy Quechua horgásszékkel gazdagodik és a Kaposvári Sporthorgász Egyesület felajánlásaként egy desedai napijegyet nyer.

A szerencséseket írásban is értesítjük nyereményükről és az átvétel módjáról.

Érdemes minden hónapban játszani a Hónap fogásán, hiszen aki mindegyik fordulóban jól szerepel jó eséllyel pályázik az Év fogása címre. Tehát szeptemberben is várjuk a fogásokról készült fotókat, amelyeket a sonline.hu felületére feltöltve lehet jelentkezni a játékra. A jelentkezési határidő szeptember 30., szavazni pedig október 7-ig lehet a képekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában