sorsvetés

2021.01.02. 09:00

Egy csapásra lett fontos minden az életünkben, amit megtiltottak

Fleckenstein Andrea Tímea, bár Erdélyben született, Kaposváron nőtt fel, tanító és gyógypedagógus tanárként végzett a somogyi megyeszékhelyen. Most is tanít, de teljesen mást, mint amit a főiskolán tanult: reikit. Már felnőtt volt, amikor a spiritualitás belépett az életébe, és azóta is nagy szerepet játszik benne. Jóslás helyett inkább sorsvezetésnek hívja azt a képességét, amely útmutatással segít nekünk 2021-re vonatkozóan.

Turbéki Bernadett

Fleckenstein A. Tímea jelenleg Ausztriában él, egy idősek házigondozásával foglalkozó szolgálat munkatársa. 2020-at sikeres évnek könyveli el maga számára. Timi Kaposvárról indult, ahol teljesen átlagos diákként nőtt fel.

– A negyedik emeleten laktunk, tehát nem is kicsivel jártam a föld fölött – nevetett. – Kislányként láttam, amikor egy ismerős kártyát vetett, kíváncsivá tett a misztikuma. A csillagászat is érdekelt, keveselltem is az iskolában megszerezhető tudást. Anyukám reális gondolkodású volt, ezért mindig azt mondta, hogy szálljak le a földre – mesélte a ma már reiki mestertanítóként tevékenykedő, három gyermekes családanya, akit az anyaság terelt a spiritualitás felé.

– Tizenkilenc évesen vártam az első gyermekemet, visszatartáson voltam a kaposvári kórházban, amikor egy napon óriási hisztit vágtam le a folyosón, hogy meg „akarom” szülni a gyerekemet, mert életveszélyben van – mesélte Tímea, aki akkor még nem tulajdonított nagy jelentőséget a megérzésének. – Velem együtt nem értette senki, mi váltotta ki belőlem ezt a viselkedést. Megvizsgáltak, és mivel valóban indokoltnak látták, másnap megindították a szülést, ami tényleg életmentő volt. A kislányom elég későn, három éves korában kezdett beszélni. Akkoriban kineziológusnál jártunk vele, ahol teljesen összefüggő mondatokkal, tisztán beszámolt a születési körülményeiről, s elmesélte, hogyan „választott” engem szülőjének.

– Ami ténylegesen elindított egy új úton, az az 58 kg-os fogyásom volt: kerestem az új testemben a boldogságot, de nem kaptam meg, amit vártam – mesélte Tímea, aki az ép teste mellé „megkereste” az ép lelkét is. – Faltam a tudást, rekordidő alatt végeztem tanfolyamokat, reiki mestertanító lettem. A „képességek”, amelyekkel születtem, csupán akkor jöttek elő, amikor megszereztem a megfelelő tudást a használatukhoz – mondta Tímea, akinek már nem akadály a tér és az idő. Hihetetlenül hangzik, de bárhol ott tud lenni gondolatban, ahová hívják.

– A fiam egy barátjával Máltára ment, és küldött egy videót, hogy nincs huzat, mégis furcsán mozog a szobájukban a függöny, és más érdekes dolgok is történtek – mondta Tímea, aki szerint érzékszerveink nem teszik lehetővé, hogy mindent észleljünk, ami a környezetünkben zajlik. – Gondolatban ott voltam velük – tette hozzá. – Kiderült, hogy sokan haltak meg abban a házban, és a gyerekek emelkedett energiaszintje kissé összezavarta a lelkeket – mondta. Képességét az anyai ösztönhöz hasonlította, amely valamennyi anyukában megszületik, amikor gyermeke világra jön.

– Az anyák megérzik, ha baj van a gyermekükkel, már azelőtt, hogy megcsörren a telefon, s én megtanultam tudatosan figyelni ezekre a megérzéseimre – mondta Tímea, aki a reiki mellett más területekről is igyekezett elsajátítani a spirituális tudást.

– Harmincévesen egy orvosi beavatkozás kapcsán lepergett előttem az a bizonyos életfilm, érdekes, hogy megnyugtató érzés volt. Hálát éreztem, és belenyugvást, de úgy látszik, van még feladatom, mert kaptam még esélyt a folytatásra. Nem vagyok gyógyító, de meg tudom tanítani, hogyan kell egészségesnek maradni, és nem visszaesni, ha valakit meggyógyítanak egy súlyos betegségből – mondta Tímea, aki szerint elsősorban az a fontos, hogy mindenki önmagában higgyen és szabadnak érezze magát, akkor már kevésbé sérülékeny a lelke, ami a testre is jótékony hatással lesz.

Már a lelkünk sem viseli el az agressziót

Fleckenstein A. Tímea nem szereti a „jóslás” kifejezést. Inkább a „sorsmutatást” tartja a helyesebbnek. Nem is kenyere tudtára adni senkinek, hogy veszélyben az élete, inkább arra helyezi a hangsúlyt, hogy az az életmód, amit folytat, akár a vesztét is okozhatja, ha az illető nem változtat.

– A 2020-as évről nagyon különböző az emberek véleménye. Szerintem különleges év volt: felerősödtek a spiri-érzések. Már a lelkünk sem viseli el az agressziót. 2020 felrázta az embereket, hogy az elanyagiasodott világban mi lenne a pénznél fontosabb. Minden, amit megtiltottak nekünk: az érintés, az ölelés, az emberi találkozások. Valami nagy változásnak kell történnie, mert nem véletlenül jött le ennyi lélek, nem véletlenül szaporodott túl az emberiség. 2020 egy igazi görbe tükröt tartott elénk. Az emberi kapcsolataink átértékelődtek: akikhez közel álltunk, lehet, hogy eltávolodtak tőlünk, és akikkel rég nem találkoztunk, szorosabb lett a kapcsolatunk. Az energiaszintünk megemelkedett a bolygók izgalmas együttállásának köszönhetően, és ez által jobban kezünkbe tudjuk venni a sorsunkat.

Jövőidéző

Tímea szerint, aki tudott élni a karantén adta új lehetőségekkel, az 2021-ben learathatja munkájának gyümölcsét, mert az évszámban az 1-es „indító” energiával bíró szám. A két kettes pedig nagy spirituális energiát jelez. Tímea úgy érzi, nagy fordulatok következhetnek jövőre. A társadalom erősen átszerveződik, az energiáknak köszönhetően radikális változások várhatóak: munkahelyi pozíciók cserélődhetnek fel, anyagi téren és a szerelemben is érhetik az embert komoly meglepetések, nem várt változások. Bárki nagy sikert arathat, aki jól vetette el annak magját 2020-ban.

– Erre ad kiváló lehetőséget, hogy este nyolctól be vagyunk zárva, van lehetőségünk gondolkodni és elképzelni magunkat az áhított élethelyzetünkben – mondta. – Aki látja magát soványan, az le is tud fogyni, és ez mindenre igaz. Egyszerre azonban ne vizualizáljunk magunknak túl sok mindent, tűzzünk ki célokat, hogy egymásból fakadóan, lépésről lépésre el tudjuk érni, amit szeretnénk. A bezárás segít felfedezni, hogy nem mókuskerékben forgó gyári hangyák vagyunk, hanem alkotó, csodálatos lények!

A 2021-es év olyan lesz, mint egy turbó. Rásegít arra, amit megtalálunk magunkban és amit gondolunk magunkról. Csodálatos évünk lesz, ha nem a vihar miatt sírunk, hanem felülünk a szelek szárnyára, és hagyjuk, hogy vigyen egy még ismeretlen, ám csodálatos utazásra – javasolta Tímea, akit elsősorban magyarok keresnek fel Ausztriában is. A reiki-mestertanító úgy tartja: a magyar a legősibb energiával és erővel rendelkező nép. Nem véletlenül „szóródott” ennyire szét a világon, hogy aztán összekapaszkodva nagyot tudjon alkotni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában