oltási kedv

2021.02.06. 17:00

Szüleiért vállalná az oltás beadását

Kőröshegy Poór Gyula, a megyei polgárőrszövetség elnöke is jelentkezett a koronavírus elleni védőoltásra.

Harsányi Miklós

Példáját számos somogyi tagtársa is követi: a 84 egyesületben 2549 polgárőr vállalja a közösségi szolgálatot.

– A 79 éves apámon kívül 76 esztendős édesanyám is kéri a védőoltást, akárcsak a párom és sokan mások a környezetemben – mondta Poór Gyula. – A polgárőrök is bekapcsolódtak a koronavírus-járvány elleni védekezésbe, már az első hullám óta kivették részüket a feladatokból. S úgy gondolom, hogy nekik is szükségük van a vakcina beadására. Szerintem jó lenne, ha a lakosság minél nagyobb része jelentkezne védőoltásra. Ezzel ugyanis esély lehet az érvényben lévő korlátozások feloldására, s így térhetnek vissza a normális hétköznapok, amire már mindannyian nagyon vágyunk.

Poór Gyula kiemelte, nemcsak a család védelme a döntő, hanem szűkebb-tágabb környezetünk biztonságát is előtérbe kell helyezni. Ezért van óriási jelentősége a tömeges oltásnak. Döntő, hogy mindenki következetesen tegyen eleget a hatályos szabályoknak, s akik eddig nem tették, azok minél hamarabb regisztráljanak a koronavírus elleni vakcinára és vegyék fel az oltást.

Fotó: L. R.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában