Tündérszépek 2021 - fotó, videó

2021.04.25. 10:00

Bogi nagyon szép, de szüksége van a somogyiakra

Már tart lapunk és portálunk a sonline.hu közös szépségversenyének, a Tündérszépeknek az országos szavazása.

Barkóczy László

Most olvasóink döntik el, ki legyen a közönségdíjas, ezzel számos nyeremény boldog tulajdonosa. Somogyot a kaposvári Bíró Boglárka képviseli, és bár valóban csodaszép, szüksége van az Önök szavazatára is!

Az elmúlt hetekben zárult megyei fordulóban szakmai zsűrink a harmadik helyen juttatta be Boglárkát a regionális fordulóba. Ott, másik három somogyi lánnyal együtt Tolna és Baranya megye szépeivel versengett a közönség és a zsűri kegyeiért. Szoros verseny volt, de a Kocsis Korinna, Eszenyi Eszter és Molnár Irina hármasából álló zsűri juttatta tovább az országos döntőbe. Mint az értékeléskor elmondták, elsősorban a kisugárzást és a természetességet keresték a lányok képein, ez alapján határoztak a tovább jutókról.

Most portálunkon május 10-ig olvasóink arról szavazhatnak, hogy az országos döntőben ki kapja a közönségdíjat. Ezért arra buzdítjuk olvasóinkat, hogy szavazzanak tíz szívecskével minden nap Bíró Boglárkára!

 

A közönségszavazás után a lányoknak május végén még egy felkészítő tábort is tartanak, ahol megtanulják a modellszakma alapjait. A színpadi mozgás, a beszédtechnika ugyanolyan fontos része lesz versenyüknek, mint mondjuk a ruha, a smink, vagy a tökéletes haj elkészítése. Július elején pedig Tündérszépek döntő, ahol kiderül kinek fejére kerülhet ebben az évben a korona. Szurkoljunk, és izguljunk együtt Boglárkáért!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában