együtt

2021.06.27. 08:29

Családi élménynapra csalogattak a Berzsenyi parkba

Érdekes programokkal, ingyen fagyival és ajándék mozijegyekkel várták a családokat a Berzsenyi parkban a Vadvirág Alapítvány és a Kaposvárimami Közhasznú Egyesület közös rendezvényén szombaton.

K.G.

Anya-lánya és apa-fia torna a nagyszülők bevonásával erősítette a mozgáson keresztül a generációk közötti kapcsolatot gyógytornászok segítségével.

Nincs akadály címmel játékos ügyességi feladatokat hajtottak végre a gyerekek. A baba élménynapon a családok közösen mókázták a kisgyermekek egészséges fejlődéséért, és tippeket, ötleteket kaptak a hétköznapokra. Bemutatkozott a Vadvirág Alapítvány, Kárpáti Anikó szakmai igazgató az örömteli tanulást és a gyermekközpontú szemlélelet népszerűsítette.

 

Patakné Csordás Gyöngyvér, a Kaposvárimami Egyesület elnöke elmondta, hogy a járvány alatt online folytatták a tevékenységüket, de a vírus alatt is segítették a családokat. Most már újra rendezvényeket tarthatnak, a sorozat következő állomása szeptemberben lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában