Akció

2021.12.07. 18:31

Pfizerrel oltották a videotonosokat

Több mint száz dolgozó kapta meg oltását kaposvári Videoton üzemorvosi rendelőjében hétfőn és kedden. Szerdán pedig a marcali üzemükbe folytatják az oltásokat annak érdekében valamennyi munkatársunk egészséges legyen és biztonságosan dolgozhasson a koronavírus járványhelyzetben.

Góz Lilla

Gyors adminisztráció után már kapták is a vakcinát a Videoton dolgozói az üzemorvosi rendelőben. Hétfőn és kedden több mint száz dolgozó kapta meg a Pfizer vakcinát a somogyi megyeszékhelyen. – Negyvennyolcan a másodikat, ötvennégyen az első és harmadik oltást vették fel dolgozóink közül – mondta Fábián Balázs, a a Kaposvári Videoton ügyvezető igazgatója. Hozzátette: Kaposváron hétfőn és kedden zajlott az oltakozás, szerdán Marcaliban folytatódik a program. A somogyi megyeszékhelyen és a marcali gyáregységben összesen 164-en jelentkeztek az oltás felvételére. Pár héttel ezelőtt a korábbi oltási akcióban száznyolcvanan vették fel az oltást. Azt tapasztalják, hogy az idősebbek és a veszélyeztetettebbek közül kérték a legtöbben a vakcinát.

– Azt szeretnénk, hogy valamennyi munkatársunk egészséges legyen és biztonságosan dolgozhasson jelenleg és a következő időszakban is – emelte ki Fábián Balázs. Hozzátette: arra ösztönöznek mindenkit, hogy éljenek a lehetőséggel, helyben, munkaidőben kaphatják meg oltásukat. Somogy megyében a héten is oltási akciókat szerveznek. Időpont foglalás és regisztráció nélkül lehet megkapni a vakcinát hat helyszínen, a nagyatádi, a kaposvári, a barcsi és a siófoki kórházban, valamint a fonyódi és a barcsi rendelőintézetben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában